info

Tälle sivulle on koottu tietoa sivuston (nurkkaus.net) tietosuojakäytänteestä, sivuston käyttöehdoista sekä lisenssistä, millä sivustolla olevia kuvia voi käyttää. Kannattaa tutustua niihin. Info sivulla on kerrottu myös palautemahdollisuudesta, mitenkä sivustosta voi lähettää palautetta tai kommentteja.

Lisäksi info sivuilta löytyy linkit muutamaan muuhun minua kiinnostavaan aiheeseen, jotka eivät kuitenkaan ole saaneet omaa otsikkoa sivuston navigointipalkkiin.

tietosuojakäytänne

Käytämme kolmannen osapuolen mainosyrityksiä mainosten näyttämiseen verkkosivuston vierailijoille. Nämä yritykset saattavat käyttää käynneistäsi tässä ja muissa verkkosivustoissa saatuja tietoja (ei kuitenkaan nimeä, osoitetta, sähköpostiosoitetta tai puhelinnumeroa) voidakseen näyttää sinua kiinnostavien tuotteiden ja palveluiden mainoksia. Jos haluat lisätietoja tästä käytännöstä ja tietoja vaihtoehdoista, jos haluat kieltää näiltä yrityksiltä tietojesi käytön, napsauta tätä.

sivuston käyttöehdot

Sivuston ylläpitäjä voi vapaassa harkinnassaan, ilman erillistä ilmoitusta ja vapaana kaikesta vastuusta, lopettaa, muokata tai muuttaa verkkosivuja. Ja voi täten muun muassa (1) rajoittaa verkkosivujen käyttöaikaa, (2) rajoittaa käytön määrää, ja/tai (3) rajoittaa sivuston selaajien käyttöoiketta. Sivuston selaajana hyväksytte, että sivusto käyttöoikeuden rajoittaminen voidaan tehdä ilman ennakkoilmoitusta.

Kuvien käyttöoikeus

Kaikki näillä sivuilla esiintyvät valokuvat ovat minun itseni tai perheeni ottamia. Kaikenlainen kuvien lainaaminen, kopioiminen tai muunlainen käyttäminen mihinkään tarkoitukseen on ehdottomasti kiellettyä. Pidämme kaikkiin kuviin itsellämme täydet tekijänoikeudet. Kaikista tekijänoikeusrikkomuksista ryhdytään oikeudellisiin toimenpiteisiin.

Mikäli olet kiinnostunut hankkimaan käyttöoikeuden johonkin näillä sivuilla olevaan kuvaa tai kuviin, ota rohkeasti yhteyttä palautalomakkeella tai lähettämällä sähköpostia asiasta.

Sivuille saa tehdä linkkejä. Linkeistä tuleesta liikenteestä ei kuitenkaan makseta kenellekkään mitään korvauksia. Kaikki tekstit ja muut sivuilla olevat tarinat ja kirjoitukset edustavat vain minun omia mielipiteitäni ja ajatuksia. Tekstien lainaaminen on sallitua mikäli lähde on näkyvissä.

Selaajana olette tietoinen siitä, että kaikki sisältö ja kaikki tiedot, jotka sivuston vieraskirjaan tai muihin kommentointi mahdollisuuksiin, on lähetetty tai toimitettu, riippumatta siitä onko tämä tapahtunut meidän pyynnöstämme vai oma-aloitteisesti, ovat ainoastaan sen henkilön vastuulla, joka lähetyksen on tehnyt. Tämä tarkoittaa, että te olette yksin vastuussa kaikista lähetyksistä, jotka lähetätte tai muuten siirrätte verkkosivuille. En ole missään tapauksessa enkä mitenkään vastuussa lähetyksistä (muista kuin itse tuottamastamme sisällöstä), kuten esimerkiksi lähetyksissä olevista virheistä tai puutteista, tai verkkosivuille tai verkkosivujen kautta lähetettyjen tai toimitettujen lähetysten käytöstä syntyneistä vahingoista tai tappioista. Kaikki vieraskirjaan toimitetut tai lähetetyt laittomia, haitallisia, uhkaavia, loukkaavia, ahdistelevia, moraalittomia, herjaavia, hyvän maun vastaisia, rivoja, toisen yksityisyyttä loukkaavia, vihamielisiä tai rodullisesti, etnisesti tai muuten paheksuttavia asioita sisältävät lähetykset tai muu materiaali, tullaan poistamaan sivustolta. Kaikki sivustolle tullut palaute tullaan ennakkomoderoimaan, ja jätetään tarvittaesa julkaisematta.

palaute

Kaikesta näillä sivuilla olevista teksteistä, kuvista tai videoista voi lähettää palautetta. Palaute mahdollisuus on joko tekstien, kuvien tai videoiden yhteydessä tai sitten erillisellä sivulla. Myös sähköpostilla voit lähettää palutetta.

vaakuna

Olen rekisteröinyt itselleni sekä suvulleni alenevassa polvessa oman vaakunan.

EBT, EuroBill Tracker

Olen ollut osallisena tälläisessä leikkimielisessä setelien seurailussa vuodesta 2003 lähtien. EBT:stä tai EuroBill Trackerista ja sen tilastoista sekä kartoista saat lisätietoa omalta sivulta.

GPS

Tältä sivulta löytyy faktaa ja yhteenvetoja erilaisista GPS systeemeistä joita olen käyttänyt. Ei mitään speciaalitietoja, mutta ajatuksia näin tavallisen käyttäjän kannalta.