Info

Palvelutarjontamme on laaja, kun meiltä kysytään niin me tarjoamme. Pääpaino on valokuvauksissa ja elämyspalveluissa, mutta teemme myös konsultointia ja koulutusta.

Kevytyrittäjänä olen rekisteröity yritystietojärjestelmään, arvonlisäverovelvollisen rekisteriin sekä ennakkoperintärekisteriin. Hoidamme kaikki lakisääteiset velvoittemme asianmukaisesti ja varmasti yhteistyökumppanimme kautta. Palveluistamme saat aina kuitin, jossa on eritelty arvonlisäveron osuus.

Valokuvauksesta minulla on useamman vuosikymmenen kokemus. Olen aloittanut kuvaamisen harrastuspohjalta, ja kehittänyt itseäni vuosien varrella tiedoissa ja taidoissa. Valokuvausta-sivuilta löytyy portfolioni ja kuvagalleriasta voit katselle esimerkkikuvia.
Seikkailukasvatus- ja elämyspedagogiikan ohjaajana minulla on ammattitaitoa vetää ja ohjata erilaisille ryhmille kaikenlaisia tapahtumia ja kehittää ryhmien toimintakykyä eteenpäin. Luonnossa liikkuminen on ollut minulle harrastus jo kymmenien vuosien ajan.

Varsinaisessa työssäni sosiaali- ja terveysalalla toimin paitsi hoitajana niin myös uhka- ja väkivaltatilanteiden hallintaa antavana kouluttajana. Vuosien ajan olen kouluttanut niin sosiaali- ja terveysalalla kun koulutoimessa toimivia ihmisiä hallitsemaan erilaisia työssään kohtaamia uhka- ja väkivaltatilanteita. Myös tällä saralla kouluttaudun järjestelmällisesti, alan uusinta tietoa ja taitoa hakien. Suomessa tarjotaan näitä uhka- ja väkivaltatilanteiden koulutuksia erilaisilla nimillä, mm. HFR, Avekki, MAPA.
Pystyn tarjomaan erilaisia räätälöityjä kursseja työyhteisöillä uhka- ja väkivaltatilanteiden hallitsemiseen. Kurssit pitävät sisällään sekä teoriapohjaista opiskelua ja käytännönharjotteita, irtautumisharjotteita tai kiinnipitämisharjotteita. Kaikki tarjomani koulutussisällöt räätälöidään aina kohderyhmän mukaan ja voivat olla pituudeltaan muutaman tunnin irtautumisharjotteista aina 2-5 päivän kursseihin. Ota rohkeasti yhteyttä, niin räätälöidään juuri teidän työntekijäryhmälle sopiva koulutuskokonaisuus.

Palautelomake

Yhteydenotto meihin käy helpoiten käyttämällä allaolevaa palautelomaketta, lomakkeen lähettämisen jälkeen sinut ohjataan takaisin etusivullemme. Tai voit vaihtoehtoisesti lähettää meille sähköpostia osoitteeseen postmaster(a)nurkkaus.net. Korvaa (a) @-merkillä.