Yritykset ja yhteisöt

Räätälöityjä TYHY- ja TYKY-päiviä yrityksille. Retkiä ja elämyksiä yrityksille ja yhteisöille. Tapahtumien järjestämistä Pirkanmaan alueella. Ota rohkeasti yhteyttä, niin järjestetään juuri teille sopiva tapahtumapäivä luonnossa.

Päivät voivat pitää sisällään erilaisia ryhmäytymistä ja yhteistyötä parantavia harjotteita Seikkailukasvatus ajatuksella, tai ihan vaan luontoretkeilyä. Myös isommat ja pienemmät syömiset ja juomiset luonnonhelmassa onnistuvat kauttamme. Esimerkkeinä nuotiokahvit ja suolaiset-/makeat syömiset tai vaikka avotulella valmistetut wokit tai muut ruoat.

Yksityiset

Haluaisit lähteä luonnonhelmaan, mutta jokin askarruttaa? Miten siellä kuljetaan, eksyykö sinne, mitenkä ruoka- ja juomapuoli? Ei hätää, ota yhteyttä! Järjestetään sinulle tai perheellesi hetki luonnossa turvallisesti ja ohjatusti. Seikkailu- ja elämyspedagogiikan ammattilaisena pystyn luomaan sinulle turvallisen ja antoisan kokemuksen Pirkanmaan alueen luonnossa.

Kesällä patikointi ja muut sulanmaan aktiviteetit sekä maastopyöräilyt. Talvella vaikka lumikenkäilyt tai pilkkiretket. Yhdistetään retkiin ruokailut nuotiolla. Retkiä muutamasta tunnista aina vuorokausiin. Ota rohkeasti yhteyttä niin käydään läpi juuri sinulle sopiva retkisuunnitelma.

Asiakkaiden kertomaa

Tehtävät oli mielenkiintoisia ja kivoja, ruoka oli hyvää, tunnelma leppoisa, hyvä fiilis! 😊
I enjoyed the time with other colleagues particularly those I have not met with before, it gave us an opportunity to laugh and have some fun together. I did enjoy that the time demand was just right to not hinder other activities that may have bee planned and a moment to relax away from work and in the outdoors. It was a wonderful idea and I hope to have another in the future. My appreciation to the organizers
First activity was the best, more of those would have been great. Food was ok but felt it was missing something. Overall the day was fun and would be nice to have more like this.

Hinnasto

Yksityiset

Tuntilaskutus.

1-3 tuntia: 25 €/h
3-6 tuntia: 20 €/h
6-12 tuntia: 15 €/h
yli 12 tuntia: sopimuksen mukaan

Hinnat ALV 24%

Yritykset

Yrityslaskutus aina tarjouksen/sopimuksen mukaan. Alla muutama esimerkkihinta mahdollisesta TYHY/TYKY-päivän hinnasta.

Kahvi/tee ja sämpylä/makealeivonnainen: 6 €/hlö
Kanawokki tms: 8 €/hlö
TYHY/TYKY-päivä: 50 €/h

Hinnat ALV 0%

Pidämme oikeuden hintojen muuttamiseen. Tarkista ajantasaiset hinnat henkilökohtaisella yhteydenotolla.