Prätkät

Kirjoitettu 22.12.2011, Peepe T

Prätkät kokonaisuus on nyt saanut ihan omat sivunsa. Oma sivupohja ja lay-out, ja oma osoite www.nurkkaus.net/bike. Vaikka suurin osa ajatuksista ja kirjoituksista menee varmaan Moottoripyörän satulasta -blogiin, tännekkin tulee jotain juttua. Uutuutena on ainakin tuossa vasemmassa sivupalkissa oleva kalenteri, johon on tarkoitus koota erilaisia Prätkäilyyn liittyviä tapahtumia ja niiden päivämääriä. Kalenteri on julkisesti jaossa, ja sen voi liittää omaan Google kalenteriinsa.

Ja tuossa oikeassa sivupalkissa on viisi viimeisintä blogikirjoitusta, jotka on tullut kirjoitettua Moottoripyörän satulasta -blogiin. Blogiin pääsee tutustumaan joko klikkaamalla syötteen linkkejä tai yläpalkin menusta.

Suzuki Intruder M800

Kirjoitettu 22.12.2011, Peepe T

Vuodesta 2009 on ajeltu Suzuki Intruder M800 custom prätkällä. Erilaisia teitä, niin yksin kuin kaksinkin. Pääsääntöisesti kilometrit tulevat työmatka-ajosta, mutta mahtuu mukaan niin reissuja kuin hupiajeluakin.

Tarkempaa kulutus- ja kulutietoa eri ajokausista löydät ajokaudet sivulta. Tässä "reaaliaikainen" bensankulutustilasto, suoraan tankkaus.com:sta.